trajecten

Loopbaan en werkplezier

Wat wil je? Komt dat overeen met wat je nu doet? Ik zie in mijn praktijk vaak dat mensen ongelukkig worden van het keurslijf waarin ze zitten. Getalenteerde mensen van allerlei leeftijden, die onzeker of gedemotiveerd zijn omdat ze niet in een opgelegd plaatje passen. In het loopbaantraject halen we op waar jouw kracht ligt en welke gedachten, overtuigingen en welk gedrag jou daarbij kan ondersteunen.

Andere trajecten

Wat anderen zeggen

Iedere coachee heeft een eigen verhaal en eigen ambities. Als iets jou in de weg staat om de beste versie van jezelf te zijn, is het altijd zinvol om daarover in gesprek te gaan. Lees hier hoe anderen de gesprekken met mij hebben ervaren.

“Ans heeft mij geleerd dat goed ook goed genoeg kan zijn. Ik ben nu niet meer zo allesoverheersend perfectionistisch als ik was voor onze sessies. Het studeren en veel andere vlakken in mijn leven (o.a. relaties) gaan me sindsdien beter af. Ik heb erg veel aan haar coaching gehad.”

Jesse, masterstudent Biotechnology

“Ik kan sinds het traject met Ans veel beter loslaten, voel me vrijer en luchtiger, vrolijker, meer ontspannen, en laat de verantwoordelijkheid (meestal) bij degene bij wie die hoort. Ik ga conflicten veel minder uit de weg, en omdat ik er meer ontspannen insta, lukt het uitpraten van conflicten ook beter. De coaching heeft dus ¬†wonderbaarlijk goed voor me gewerkt.”

B., 56 jaar

“Ans’ persoonlijkheid sprak ons gelijk al aan. Ans ‘zag’ onze zoon zoals ik ook naar hem keek. Het was ons als ouders zoveel waard. Voorop stond het op eigen wijze mogen proeven van de leerstof en het eindeloze geduld waarop Ans met spel zijn snel afgeleide en fantasierijke geest kon kanaliseren tot aandacht voor de nou eenmaal vereiste lesstof voor een kind van 11-12 jaar. Ans hielp hem en dat deed hem goed, hij begon het te merken, het lukte!¬† Zijn zelfvertrouwen is ons als ouder zo kostbaar.”

Ouders van Bart, middelbare scholier